Начало
Продукти
Ytuitive Mobile
Pocket NAV
Мобилни устройства
Handheld устройства
Мобилни принтери
Успешни проекти
За нас
Контакти

За нас

Ние сме млад и енергичен екип, готов за предизвикателствата поставени от текущи и бъдещи наши клиенти. Винаги сме готови да отговорим с високо качество, отлично управление на проекта и последваща поддръжка. С годините успяхме да запазим основния си фокус, а именно предоставянето на висококачествена услуга.

Убедете се сами в това! Попълнете нашият въпросник и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Историята на Ytuitive

И какво ни вдъхновява винаги да даваме най-доброто от себе си за създаването на софтуер, който да помага за опитимизирането на различни бизнес процеси, постигането на висока продуктивност и намаляването на разходи.

Стартирахме нашата мисия през далечната 2014 година с основната идея да предоставяме качествена услуга, която всяка една компания заслужава за да развие максималния си потенциал. До ден днешен не сме променили основния си фокус, а нещо повече, добавихме още точки в основния си план за подобряване на предлаганата от нас услуга.

Първият ни клиент

С нашите първи стъпки през 2014 година, успяхме да спечелим доверието на нашия първи клиент. Спечелихме го с желанието си да докажем, че можем да се справим с всяка една задача, която ни бъде поставена. Успяхме да оправдаем напълно гласуваното ни доверие, а и нещо повече, 5 години след това ние се чувстваме, като част от техния екип и сме целеустремени, точно като в самото начало. През тези 5 години партньорство, успешно изградихме за тях 3 нови модула към приложението Ytuitive Mobile, приложения за извличане на данни от трети приложения към основната им ERP система и много други. Всички изградени функционалности са постигнати успешно с приложението Ytuitive Mobile, което успешно допълва основната ERP система на компанията.

Първият ни голям проект

Първият ни голям проект спечелихме през 2015 година, когато бяхме натрупали достатъчно опит и портфолио, така че да докажем, че можем да се справим и да предоставим повече от очакваното. Проекта реализирахме в Обединеното кралство, като изградихме ERP система от самата нула, чрез която до ден днешен компанията управлява основните си бизнес процеси. За четири години успешно партньорство изградихме ERP система, чрез която се приемат, планират и проследяват всички клиентски поръчки. Изградихме и мобилно приложение, чрез което се проследяват мобилните служители на компанията, като на база на информацията се изграждат справки за производителност и успешно изпълнение на поставените задачи. Всички изградени функционалности са постигнати успешно с приложението Ytuitive Mobile, което успешно се справя и като основна система за управление на бизнес процеси.

Как се развихме

През всички тези години трупахме безценен опит, който успешно прилагаме при всеки един наш проект. Ефикасно планираме всяка една стъпка, която ще предприемем по пътя към успеха. Планираме всички необходими ресурси. Планираме всички евентуални рискове. Научихме се, че организацията, сплотеността на екипа ни и добрите познания в сферата са ключа към нашият успех.

Нашето бъдеще

Наша основна цел е да градим бъдещето си заедно с Вас. Ние вървим напред ръка за ръка с нашите текущи и бъдещи клиенти. Измерваме успеха си с успеха на нашите клиенти. Нека успеем заедно!


С уважение,
Емил Христов
Управител

Имате въпрос? Свържете се с нас!

Не се колебайте да се свържете с нас или да ни оставите съобщение! Наш специалист ще обърне внимание на всеки Ваш въпрос!

Факти за нас

Ние задаваме въпроси

При всяко едно запитване на съществуващ или нов клиент, ние задаваме въпроси, за да сме сигурни, че ще покрием напълно очакванията и не само, но и ще предоставим повече. Винаги целим да разберем напълно изискването, като го изграждаме така, както бихме го изградили за самите нас.

Мислим в перспектива

Всяко едно решение, предоставено от нас е обвързано с основни настройки, които управляват поведението на приложението. По този начин, при необходимост от промяна, минимизираме необходимостта от нашата допълнителна намеса.

Спазваме най-добрите практики

Спазваме наложените практики при реализация на решение от нас. Стараем се винаги да сме в крак с всички технологични новости, които се развиват всеки ден.

Винаги на време

Знаем колко важни са за Вас поставените срокове. Чрез нашите инструменти за планиране и чрез спазване на методологии за управление на проекти, винаги успяваме да предадем необходимите решения на време.

Нека разберем подходящо ли е решението за Вас!

Нека направим това заедно! При нас консултацията е безплатна!
Попълнете нашия въпросник и ние ще се свържем с Вас.

Не се доверявайте само на нашите думи

Запишете се за нашия бюлетин!

Бъдете винаги осведомени за новостите в сферата и за най-иновативните решения!

Запознат съм и съм съгласен с Общите условия на Ytuitive Bulgaria

Решения от Ytuitive

Решенията, които решават проблеми